Rensning af fliser – algebehandling og imprægnering

Vi renser fliser med stor omhu og sikrer et godt resultat

Er det blevet tid til rensning af fliser? Så lad vores anlægsgartner klare rensningen for dig. Hos HG Anlæg har vi stor ekspertise med fliserensning, algebehandling og imprægnering af fliser, som vi udfører for private og erhverv i blandt andet Kalundborg, Odsherred og Holbæk kommuner samt andre steder. Vi er fleksible og udfører rengøring af fliser med største omhu. Det er din sikkerhed for et godt resultat.​

Indhent dit unikke tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fliserensning udføres med 90 graders varmt vand

​Vi anvender en miljøgodkendt skumbehandling ved rensning af fliser, hvor vi først renser algerne af og efterfølgende imprægnerer overfladen, så porerne i betonen lukkes. Dermed kan det ikke nemt opstå nye algebelægninger. Dog kan du med fordel vælge at få en årlig algebehandling.

Vi benytter 90 graders varmt vand i forbindelse med fliserens. Mange bruger koldt vand, men varmt vand virker bedre ved rensning af terrasse, indkørsel og fortov med videre. Vi kan også fjerne ukrudt med varmt vand. Her er vandet 96 grader varmt, hvilket dræber cellerne i bladene.

Få et uforpligtende tilbud på rensning af fliser

Kontakt os for at høre mere om vores priser på forskellige former for fliserensning. Vi giver gerne råd og vejledning, og vi tager også gerne en snak om dine ønsker og behov. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for rensning af fliser.

Vi tilbyder også beskæring af træer og knusning af buske og træer. Læs mere her.

Følg os på Facebook

​Vil du gerne se flere billeder og se hvad der rør sig i vores hverdag? Så er du mere end velkommen til at følge os på Facebook.

Har du spørgsmål,
​så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

HG ANLÆG
​Henrik Gyldenvang

Askelunden 2, 4460 Snertinge

Kontakt os

Telefon: 23 71 72 15

E-mail: hg@hganlaeg.dk

CVR: 33659113

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.