Beskæring af træer og buske – træpleje og skadeservice

Vi lægger vægt på sikkerhed, faglighed og omhyggelighed

Skal du have udført beskæring af træer og buske af en kompetent anlægsgartner? Så lad os udføre opgaven for dig. Hos HG Anlæg har vi stor ekspertise med alle former for træbeskæring. Vi hjælper private og erhverv i blandt andet Kalundborg, Odsherred og Holbæk kommuner med videre.

Vi har en fleksibel tilgang i vores arbejde, som vi altid udfører med største omhu. Samtidig lægger vi stor vægt på uddannelse og erfaring, så både sikkerheden og fagligheden er i orden.

Indhent dit unikke tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi kommer ud til alt fra stormskader til løbende træpleje

Vi udfører alle former for beskæring af buske og træer, herunder topkapning af træer. Beskæring kan ske ved klatring eller fra lift, som kan nå 18 meter op. Liften kan nemt komme gennem havelåger og lignende.

Vi har særlige kompetencer med beskæring af træer, som er faldet ind over huse og andre bygninger. Det gælder også træer, som har løsnet sig fra roden, så der er risiko for fald. Vi samarbejder med en tømrer, hvis der er behov for afdækning af tage i forbindelse med skadeservice og forsikringsskader.

Vi tilbyder endvidere knusning af buske og træer, oparbejdelse af stormfald og anden løbende træpleje. Det kan for eksempel være beskæring af et frugttræ, æbletræ eller pæretræ. Her anvender vi minigraver med skovklo, hvis vi skal samle mange træstykker op.

Få et uforpligtende tilbud på beskæring af træer og buske

Kontakt os for at høre mere om vores ydelser og priser. Vi står naturligvis til rådighed med professionel rådgivning, hvis du vil vide, hvorvidt og hvornår der er behov for beskæring af træer og buske. Vi kommer gerne ud for at se nærmere på opgaven og for at give et uforpligtende tilbud med en god og billig pris.

Vi tilbyder også rensning af fliser og knusning af buske og træer. Læs mere her.

Følg os på Facebook

​Vil du gerne se flere billeder og se hvad der rør sig i vores hverdag? Så er du mere end velkommen til at følge os på Facebook.

Har du spørgsmål,
​så kontakt os i dag

Find vores kontaktoplysninger herunder.

HG ANLÆG
​Henrik Gyldenvang

Askelunden 2, 4460 Snertinge

Kontakt os

Telefon: 23 71 72 15

E-mail: hg@hganlaeg.dk

CVR: 33659113

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.